Burza, akcie, komodity, měny, ropa, zlato...


Máte geniální nápad? Sem s ním!

28.03.2010 23:53

Máte geniální nápad?

Vypadá to, že by se mohlo v horizontu 6m až jednoho roku vyskytnout několik milionů korun (více než 5, méně než 20) na rozjezd nového originálního českého investičního portálu. (Nejedná se o moje peníze). Dostal jsem nabídku se podílet na návrhu, rozjezdu a vedení tohoto projektu.

Měl bych tedy za úkol navrhnout strukturu portálu, formu, obsah, sekce, zajistit obsah, tvořit obsah a případně navrhnout a získat další talentované a ambiciózní lidi, kteří se budou na obsahu spolupodílet (texty, analýzy, tipy, natáčení(?),...).

Věřím, že za výše uvedený kapitál se dá již pořídit slušný portál. Každopádně nemá smysl dělat padesátý finanční server, typu např. financnik.cz či investicniweb.cz, které jsou si všechny podobné. Nový server by měl být něčím výjimečný, originální, užitečnější než ostatní. Jinak to jsou vyhozené peníze a ztráta času...

Mimochodem, k dispozici bude ne jeden profesionální programátor, ale hned celá IT firma a celý tým programátorů připravený "ušít to na míru".

O tom všem nepíši proto, že bych se chtěl dělat zajímavějším. Píšu to proto, že mne zajímá názor vás všech. Představte si, že navrhujete takový projekt. Co by tam nemělo chybět? Co důležitého, originálního či zábavného z investiční oblasti na tuzemském webu ještě není a mělo by být? Co už skvěle funguje v zahraničí a máte v oblibě, ale "u nás" v češtině ještě není? Máte nějaké nápady či tipy? Můžete psát do fóra sem či na můj email akcie-komodity@seznam.cz. Každého názoru si budu velmi cenit. 

 

Jan Hýsek

  

Diskutovat o tomto tématu můžete na investičním fóru.

 

Přidat.eu záložkuPřidat.eu RSS

—————

Zpět