Burza, akcie, komodity, měny, ropa, zlato...


Úspěch: Odvážným štěstí přeje

22.02.2010 00:19

Odvážným štěstí přeje

Kdybych měl vybrat tři nejdůležitější vlastnosti, které jsou, podle mého názoru, klíčové pro úspěch v libovolném oboru, byly by to tyto:

  • představivost
  • odvaha
  • akce! 

Z následujících řádků vám bude jasné, kam tím autor míří...

Když jsem před necelým rokem přemýšlel o tom, zda má smysl v naší malé zemičce napsat tento web výhradně pro movité klienty s investovanou částkou minimálně 5.000.000,-Kč, byl jsem na vážkách. Má to smysl? Najde se dostatek potenciálních klientů, ať již soukromých osob či firem? Nebude to web pro pár lidí?

Dnes již vím, že mé obavy byly zbytečné. Investice do www.akcie-komodity.com se mi za ten necelý rok již 1000x vrátila! Jako vždy, našla se řada kritiků a pochybovačů. Ale pro ně jsem to přeci nepsal že... Šlo mi jenom a pouze o to, kontaktovat ty správné lidi a představit jim svoji vizi a své služby. A udělat byznys.

Češi mají peněz jako želez!

Nebylo to pro mne zase až tak velké překvapení. Češi mají peněz jako želez! Je spousta soukromých osob, které mají připraveno minimálně 5.000.000,-Kč a chtějí je investovat, jenom zatím nevědí jak, či nevědí na koho se mají obrátit, a nebo vědí na koho se mohou obrátit, ale nikomu nedůvěřují. Ostatně, pokud jde o vlastní miliony, opatrnost je vždy na místě!  

Rozhodně však nechodí po ulici a všude to nevytrubují, notabene žijeme v závistivém a rovnostářském Česku...

Ale jak ty lidi přivést na můj web? Tu otázku jsem řešil celou dobu od spuštění webu. Zdá se, že nakonec úspěšně.

Služby pro movitou klientelu

Co se týče konkurence na tuzemském trhu, situace je velmi příznivá. Proč si to myslím? Protože služby poskytované konkurencí jsou v ČR na tak mizerné úrovni, že si mi to jen velmi těžko srovnává! Ať se kouknu napravo na privátní banky či nalevo na makléřské firmy, služby ani zdaleka nedosahují takové úrovně, jakou by si zákazníci, kteří chtějí být hýčkáni, zasloužili. Mohl bych vyprávět... Ale nebudu zde jednotlivé firmy a banky jmenovat. Tento obor je v ČR opravdu "v plenkách". A já za to všem bankéřům a makléřům děkuji!

Akcie-komodity.com mají úspěch

Třebaže jsem měl tedy ze spuštění webu pro movité klienty a firmy obavy, nakonec má ten "webík" velký úspěch a díky němu jsem získal řadu nových klientů. Ve skutečnosti mám aktuálně tolik práce, telefonátů a jednání, že nevím, co dělat dříve. A to jsou příjemné starosti!  

 

Související: Podmínky spolupráce a minimální investice

 

Jan Hýsek

  

Diskutovat o tomto tématu můžete na investičním fóru.

 

Přidat.eu záložkuPřidat.eu RSS

—————

Zpět


Akcie a Komodity