Burza, akcie, komodity, měny, ropa, zlato...


Test v reálném čase, reference a podmínky spolupráce

19.08.2010 09:29

Dobrý den,

Již několik let investuji do nemovitostí, což mi přineslo nemalé zisky, ale v poslední době se z různých důvodů ohlížím po dalších formách investic. Již několikrát mě dané “ohlížení se” přivedlo do světa investic na finančních trzích. Nicméně se z důvodu rizik a nejistot vždy rozhodnu nepostoupit v dané oblasti další kroky. Jelikož jsem k vybudování mého portfolia nemovitostí musel velice tvrdě pracovat, tak nechci jen bezhlavě vstoupit do něčeho, co mě v konečné fázi kromě ztráty spousty času a nervů může také stát nemalé finanční prostředky. Na druhé straně mě láká možnost relativně vysokých zisků a práce z různých koutů světa.

Investování do akcií pasivně sleduji po dobu asi 3 let a se skutečným investováním mám nulové zkušenosti. Nicméně vím, že je v tomto oboru spoustu firem, zejména v USA, prostřednictvím kterých je možné dané investování uskutečnit. Naprostá většina z nich slibuje neskutečné zisky, ale po menším či delšim sledování jsem vždy došel k závěru, že jejich strategie jsou rizikové a daných zisků nedosahují. Proto jsem v tomto směru velice obezřetný, a jestliže vstoupím do tohoto druhu investování, tak chci mít alespoň jistotu, že jednám s někým, kdo mi nedá jen plané sliby.

Z daných důvodů bych chtěl zkusit s Vámi investovat “nanečisto”. Jestli je to možné, tak bych chtěl v reálném čase, tj. horizont cca 12 měsíců, posoudit, zda-li Vámi obchodovatelné akcie skutečně prináší zisky. Můj finanční cíl je 20-30% čistý zisk z investovaného obnosu za jeden rok. Je možné po určitou dobu obdržet Vámi obchodované tituly a až poté se rozhodnout navázat spolupráci? Těším se na Vaši odpověď.

K.

 

Dobrý den pane K.,
naprosto rozumím Vašim obavám a požadavku na otestování. To, co uvádíte o nabídkách různých firem a slibech úžasných zisků nejméně 100% ročně je přesně tak, jak píšete. Je to spíše taková virtuální realita. V zásadě plané sliby.

A nyní k Vašemu požadavku. Je velmi logický. Bohužel Vám tento test v reálném čase nemohu poskytnout a to hned z několika důvodů:

  • O mnou poskytované služby je takový zájem, že jen tak tak jsem schopen uspokojit všechny svoje klienty a nové zájemce, kteří se objevují každý měsíc či dokonce každý týden (kapacitní důvody)
  • Testy v reálném čase mne velmi zdržují
  • V tento okamžik jednoduše nepotřebuji nikomu nic dalšího dokazovat, navíc mám dostatek materiálu, který mohu i velmi nedůvěřivým zájemcům o dlouhodobou spolupráci prezentovat při případné osobní schůzce, u investic od 5 mil Kč nabízím i osobní reference např. "po telefonu" od stávajících klientů (i když oni nemají celkem důvod něco takového dělat, dělají to pouze pro mne a díky dobrému vztahu a spolupráci), kteří jsou ochotni o něčem takto důvěrném komunikovat i s neznámým člověkem (to ale pouze u vážných zájemců a u těch, kteří si již získali moji důvěru - důvody jsou pochopitelné)

Není problém společně vybrat termín na osobní schůzku. Podmínkou je předpokládaná minimální investice 1 mil Kč.

Děkuji Vám za pochopení
Hýsek 

 

Jan Hýsek  

 

Diskutovat o tomto tématu můžete konkrétně zde.

 

  • Chcete se rychle orientovat ve finančních serverech? iAkcie jsou to co hledáte.

 

Přidat.eu záložkuPřidat.eu RSS

—————

Zpět


Aktuální články

22.09.2013 13:25

Psychické vyhoření investora

—————

23.07.2013 20:56

Kdy ztratí americký dolar svojí pozici?

—————

09.06.2013 12:27

Zlatá horečka

—————

31.05.2013 03:41

Foto Jan Hýsek lyžování kolem roku 1989

—————

26.05.2013 23:50

Akcie: situace Yahoo a k čemu jim bude Tumblr

—————

20.05.2013 13:46

Proč je násobně výhodnější inzerce na akciecz.cz v porovnání s jinými finančními servery?

—————

26.04.2013 23:16

PR články - proč se do nich vyplatí investovat a kolik zaplatit

—————

18.04.2013 13:48

AAA AUTO: Významní menšinoví akcionáři

—————

18.04.2013 13:19

Franchisové podnikání v Česku

—————

26.03.2013 03:27

Nejčtenější články o akciích a investování za březen 2013

—————